Om Formskaperne

Dette er bloggen til Forming fordypning 2010. Forming fordypning er en studieenhet på 30 studiepoeng ved høgskolen i Oslo, avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier. Fordypningen er knyttet til førskolelærerutdanningen. På studiet er det 21 studenter.   Lærerteamet består av  Ann-Hege Lorvik Waterhouse (fordypningsleder/bloggredaktør) Tona Gulpinar og Anneke Von Der FeHr.

Denne bloggen skal være et felles dokumentasjonsverktøy for studenter og lærere knyttet til fordypningen.  Målet er at den kan utvikles til en idébank og læringsressurs for  formingsstudenter ved førskolelæreutdanninger og for personalet i barnehager. Vi håper i fellesskap å løfte fram spennende muligheter i formingsfaget og bidra til å utvide det skapende arbeidet med materialer i barnehagen.

Reklamer

One response to “Om Formskaperne

  1. Denne bloggen var spennende, vakker og utfordrende! Den minner meg om den siste utstillingen jeg har sett. Gå å se Netos utstilling på Astrup Fearnley museet, se lenke på denne siden!. Utstillingen har mye med de uttrykk dere har vist her….sanselig, materialer tilgjengelig for publikum og intraaktiv- der du selv er en del av utstillingen når du går inn i den…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s