Sommerfugler i Oslo

Nina, Kristin og Lisa-Marie

Vi fikk tildelt materialet papp som vi skulle arbeide med i denne oppgaven. Vi startet med tankekart med mange ideer. Til slutt endte vi opp med at vi ønsket å gjøre noe som kunne gi et lite innslag av glede i en ellers så stressende hverdag. Vi ble fort enige om å bruke origami for å eksperimentere med materialet. Vi prøvde å brette sommerfugler i ulike papptyper og fant fort ut at vi måtte bruke papp som ikke var så tykk, da det ble vanskelig å brette sommerfugler. Da vi var ferdige med å brette, satt vi med ca 65 sommerfugler i mange forskjellige farger og størrelser.

Hvor ville vi plassere de for å vekke mest oppsikt? Ville vi rett og slett henge de opp på en vegg, eller ville vi gjøre noe litt mer utradisjonelt? Det var mange ting vi kunne ha gjort med sommerfuglene, men vi valgte å konsentrere oss om noen få plasser. Vi la sommerfuglene på sitteplasser på t-banen, i en rennestein langs Karl Johan og hang de til slutt opp på to vegger i en trafikkert gate i Oslo.

Med dette prosjektet oppnådde vi det vi ville. Mange mennesker ble positivt overrasket og vi fikk oppleve mange smil og latter. Dette var en morsom og interessant måte å arbeide med street art på!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s